Onneli ja Anneli

Saara Cantell

 

Huom! Pulpettikinon näytökset ovat koululaisnäytöksiä, joihin on myynnissä lippuja koululaisryhmien lisäksi rajattu määrä myös muulle yleisölle. Lippujen hinta on 5€/kpl.

 

Onneli ja Anneli ovat kaksi pikkutyttöä, jotka kumpikin ovat omalla tavallaan muulle maailmalle näkymättömiä. Onnelilla on niin paljon sisaruksia, etteivät hänen vanhempansa huomaa, vaikka tyttö välillä häviäisi omille teilleen pitkäksikin aikaa. Annelin eronneilla vanhemmilla on omat kuvionsa, ja he ovat tottuneet siihen, että tytär osaa pitää huolta itsestään.

 

Onnelia ja Annelia moinen vähälle huomiolle jääminen ei haittaa, sillä he ovat mielellään vain toistensa seurassa. Niinpä he jälleen vanhempiensa tutkalta kadotessaan viettävät mitä sadunomaisimman kesän, jolloin koko maailma on kuin tehty heitä varten.

 

Jouni Vikman / Episodi

 
 

Finland 2014. Nordisk Film

 

Käsikirjoitus/Script: Sami Keski-Vähälä, based on the novel by Marjatta Kurenniemi * Kuvaus/DOP: Marita Hällfors * Leikkaus/Editor: Anne Lakanen * Pääosissa/Cast: Aava Merikanto, Lilja Lehto * Kopion lähde/DCP source: Nordisk Film * Kieli/Language: Finnish * Kesto/Duration: 80 min * Ikäraja/Age limit: S/Suitable for all
 
TO 26.3. KLO 9:30 BIO REX